"J" of Troyan Pride

We verwachten an de zomer weer pups!
Wanneer u interesse heeft in een 'Pride' uit deze combinatie,
neem dan contact op om een pup te reserveren.

Envy of Troyan Pride

??????
HD-A, UV, Top-test"K" of Troyan Pride

We verwachten an de zomer weer pups!
Wanneer u interesse heeft in een 'Pride' uit deze combinatie,
neem dan contact op om een pup te reserveren.

Fairytale of Troyan Pride

??????
HD-A, ED-0

Hiroshima heb ik voor de dekking al gezien op de Nationale d'Elevage in Frankrijk waar hij meedeed aan de Franse Ring wedstrijd. Deze dag werd hij ook voor zijn morpholgie gekeurd, dit was voor mij een mooi moment om Hiroshima goed te bekijken. Hij kreeg van de keurmeester een Excellent + en daarmee behaalde hij zijn Cotation 4 Recommandee. Tijdens het werken zag ik een reu met veel doorzettingsvermogen en enorme conditie. In het bijtwerk zag ik een krachtige beet en veel controle in het appel.

Hiroshima zijn vader is Alpha du Gex d'Emplume Ring 2 en zijn moeder is Daila des Marais du Diable Br. Ring. In de stamboom is teruggefokt op Newton du Ru D'oly Ring 2, Newton is de vader van mijn favorite reu CHCS CHTR Seneque de la dame de Coeur Ring 3. Het is dan ook logisch dat ik Hiroshima kies voor een nest met Leann.
Verder zijn er nog meerdere bekende werhonden in de stamboom terug te vinden zoals Goum des Gardiens de la Beauce Ring 2, Murphy de la Cite des Grands Feux Ring 3, CHCS CHTR Artzain du Domaine des Gardiens de la Vallee Ring 3, Berger des Marais du Diable Ring 1 zus van CHTR Baali Ring 3 hun moeder was CHCS Ulka de la Grange Colombe IPO 1.