Multi CH Adventure Troy de la Pointe du Meingat
Troy is mijn trots en een hond waar ik van droomde, ik was op zoek naar een beauceron waar ik mee kon werken. Daarom gezocht naar een lijn die mij aanstond en na het zien van zijn vader Seneque helemaal verkocht, daar moest ik een zoon van krijgen, daarna gekeken welke teef Seneque zou dekken en maakte de keuze op Syris die in kennel van Frederic zat 'de la Pointe du Meingat'. Afgereisd naar Frankrijk en mijn keuze gemaakt en de hond gekregen waar ik op hoopte en nog meer!

Troy heeft een stabiel, sociaal en een enorme 'will to please' daarbij wat je ook nodig hebt voor de IPO sport een hoge drive voor de buit. Troy heeft het waar gemaakt, een heerlijke hond in de omgang en waar ik heel wat uurtjes met heel veel plezier heb getraind. Daarbij heeft hij het op show gebied ook niet slecht gedaan en waar elke fokker van droomt en heel wat titels binnen gehaald. Ik beschrijf hem dan ook als de 'total package' waar er maar een paar van zijn die op show en africhting het hoogste niveau hebben behaalt.

Stamboom

Troy heeft een imposante stamboom met veel bekende dekreuen. Zijn vader is de Frans kampioen en werkkampioen Seneque de la Dame de Couer Ring 3, daarachter zitten nog een hoop werkhonden zoals Newton du Ru d'Oly Ring 2, Murphy de la Cite de grands Feux Ring 3, CH TR Ce de la Cite des Grands Feux Ring 3, Defi du Ru d'Oly Ring 3, maar ook paar frans kampioenen, CHCS Jappeloup de Relais de Ecuries, CHCS WW Gershwin de la Cite des Grands Feux, CHCS WW CH BE Etoile du Clos d'Aramis, CHCS Houral du Murier de Sordeille. De moeder van Troy is Syris de Vag-ner's de Memory daarachter zitten ook een paar bekende werkhonden zoals Barouk des Hauts Maizieres Ring 3, Praxi du Ru d'Oly Ring 3, Balkan de la Loutre Noire Ring 3 en CH TR Ce de la Cite des Grands Feux Ring 3.
www.aboutbeaucerons.com
www.working-dog.eu

Showresultaten

Nederlands Kampioen
Luxemburgs Kampioen
Duits Kampioen
Internationaal Kampioen CIB
Internationaal Kampioen CIE

CAC beste reu NE Luxemburg '07 Mevr. Anjoran
RCAC KCM Nederland '08 Mevr. Cottet-Grassard
CAC beste reu NE Duitsland '10 Mevr. Leonard-Nolle
CAC BOB KCM Nederland '10 Mr. Jenny
CAC BOB KCM Nederland '12 Mr. Renaux

5de plaats openklasse NE La Souterraine '09
1st plaats competitionklasse NE Trets '10
1st plaats competitionklasse NE Louroux Hodement '11
3rd plaats competitionklasse NE La Souterraine '12

Nederlands Jeugdkampioen
Jeugdwinner '06
Bundesjugendsieger '06
Brussel Winner '07
Europasieger '08
Bundessieger'10
Winner '10
Belgium Wnner '10 en '11
2de plaats BIG show Zwolle '07
2de plaats BIG show Cloppenburg '08

Werkcertificaten

Beginners Obedience 1st plaats op wedstrijd te Delft, Obedience 1
UV/AD, VZH/BH, Speurhond/FH 1, IPO 3
FHN speurcertificaat 3 en speurhond 1
Sociale huishond, MAG-test